Jonge professional
Junior online development
Stagiair online development

Als je nog niet precies weet binnen welke expertise jij je wilt gaan ontwikkelen, bespreken we heel graag persoonlijk de Brandsync mogelijkheden met je. Samen kijken we of je nu juist Microsoft, Java, Linux, Front-End of juist optimale CMS-kennis kunt ontwikkelen. Dat kan via een stage, maar ook als je op zoek bent naar een eerste baan bij een online marketing bureau. Mocht je overigens al wél exact weten hoe jouw technische carrière eruit moet zien, kijk dan of onderstaande kansen je aanspreken.

Jouw functie

In de functie van junior online development word je eigenlijk de ‘spin in het web’ bij online projecten van onze klanten. Je krijgt bij in jouw projecten te maken met veel verschillende mensen: denk onder andere aan de klant, ontwikkelaars, testers en projectmanagers. Aan jou de eer om goed te inventariseren wat de klant wil, welke oplossing dit vraagt en welke systemen hiermee gemoeid zijn. Vervolgens breng je dit alles helder over aan het team en programmeert waar mogelijk zelf de opdracht.. Zo zorg je ervoor dat jij of je collega developer precies datgene bouwt wat de klant en jij voor ogen hebben. Communicatie is in jouw baan dus echt cruciaal!

Vanzelfsprekend hoort inventariseren, begeleiden en documenteren bij je rol. Dit doe je aan de hand van gestructureerde en bewezen methodes en technieken. Je zorgt voor een soepel besluitvormingsproces en werkt heldere beschrijvingen uit, zoals use cases, user stories, gegevensmodellen, procesmodellen en gebruikershandleidingen.

Over Brandsync

Als online marketing bureau werken wij graag samen met onze klanten aan oplossingen op het gebied van communicatieprocessen en online vraagstukken. Door onze kennis en creativiteit realiseren wij de gestelde doelstellingen en dragen wij bij aan efficiënte processen, kostenbesparing en online merkbekendheid van onze klanten. Klanten zijn voor ons meer dan een eenmalig project. Wij streven naar een langdurige relatie, waarbij we elkaar uitdagen, verbeteren en succes behalen.

Jouw profiel

Je gaat werken aan complexe portals voor grote klanten, denk aan de overheid, banken, verzekeraars en de industrie. Buiten de projecten ga je vooral veel opleidingen volgen, je verder ontwikkelen in het vakgebied, veel kennis opdoen van Expression, Scrum, diverse CMS-en etc.

Je komt terecht in een jong team van waaruit analyse- en ontwikkelwerkzaamheden worden verricht bij klanten met ambitieuze doelstellingen. Samen werken we aan een steeds sterkere propositie richting klanten en hopen dat jij ook je bijdrage daaraan wilt gaan leveren!

Voor deze functie zoeken wij jonge talenten met een technische achtergrond.

  • Je hebt een afgeronde MBO of HBO IT/Informatica opleiding of bent laatste-jaars
  • Je hebt maximaal 2 jaar werkervaring
  • Je weet zeker dat je vooral technisch aan de slag wilt

Ons aanbod

Brandsync biedt goede arbeidsvoorwaarden en een fijne werkplek in Rotterdam. Er is veel ruimte om je ideeën in de gehele organisatie te laten horen. Jouw persoonlijke groei is belangrijk en daarom bieden wij je een uitdagend perspectief.

Interesse?

Solliciteer via jan-alix@brandsync.nl of de website www.brandsync.nl.
Meer weten? Neem dan contact op met Jan-Alix Kruizinga, te bereiken op 06-29 07 57 30.

Download als PDF