Website en webshop optimalisatie

Uiteraard wilt u zoveel mogelijk conversie uit uw website of webshop halen. Het is daarom van groot belang dat uw deze regelmatig bijwerkt of laat bij werken. Ook al is uw webshop of website verouderd, het is niet in alle gevallen nodig om een compleet nieuwe website te ontwikkelen om meer online resultaat te behalen. Wij zetten ons ook graag in om uw reeds bestaande website te optimaliseren en zo een hogere conversie te realiseren.

Uw bestaande website of website optimaliseren

Of het nu gaat om rechtstreekse omzet, meer leads verzamelen, nieuwe serviceverzoeken aantrekken of het vergroten van uw naamsbekendheid; wij zorgen dat u meer resultaat behaalt! Dankzij onze ervaring en kennis stellen wij haalbare doelen op, er zijn namelijk vaak heel wat quick wins te behalen. Zo kunt u met kleine aanpassingen grote resultaten behalen. Denk hierbij aan het doorvoeren van de identiteit van uw organisatie, de tone-of-voice op de doelgroep afstellen, het aanpassen/laten opvallen van buttons maar ook het uitbreiden van pagina’s met ondersteunende onderdelen en de herindeling van de onderdelen op uw website of in de webshop. Wij gaan op zoek naar de plaatsen waar uw bezoeker de website verlaat en bekijken waar er op die plaats verbeteringen aangebracht kunnen worden om de bezoeker voortaan vast te houden.

In onze ogen is de optimalisatie van de conversie van een website of webshop een organisch verlopend proces. Door continu nieuwe inzichten door te voeren kan dit proces geoptimaliseerd worden en kunnen zo bijvoorbeeld call-to-action opties effectiever ingezet worden. Hoe gebruiksvriendelijker de website of webshop voor de bezoeker is, hoe langer zij op uw website zullen blijven en meer kans u heeft om de bezoeker over te halen tot aanschaf van uw service en/of dienst.

Gebruikersgedrag indexeren

Voor- en nadat u uw website of webshop gaat of laat optimaliseren is het belangrijk dat er in kaart gebracht wordt hoe de site of shop presteert. Uiteindelijk is de bezoeker de bestuurder en wilt u dus graag inzichtelijk hebben wat zij vinden van de website of webshop. Daarom zullen wij altijd aanraden om Google Analytics in de website te integreren. Ten eerste omdat dit de meeste uitgebreide gratis vorm van inzichtelijk websitestatistieken is, maar ten tweede omdat u hiermee altijd realtime informatie heeft over het gedrag en gebruik van uw bezoekers. Door te starten met een nulmeting en deze na de optimalisatie constant te updaten met periodieke analyses kan er altijd een passend advies gegeven worden voor de optimalisatie van uw website of webshop.

Neemt u voor vragen, meer informatie of een gerichte offerte zeker eens contact met ons op. Brandsync helpt u graag verder!